Like our page

السبت، 26 أكتوبر 2013

صلصة الكاتشب المنزلى

صلصة الكاتشب المنزلى



المقادير :

4 كوب عصير طماطم متصفى كويس ومن غير اى بذور يعنى نصفيه فى مصفه مشان ماتنزل منه بذر البندورة
2 معلقه كبيره معجون طماطم
5 معلقه كبيره سكر
1ونصف ملعقة كبيرة ملح
كوب ماء
كوب خل
عصير 2 ليمونه كبيره
2 معلقه ثوم بودره
نصف معلقه فلفل اسود وربع معلقه كمون
2 معلقه بابريكا
2 معلقه كبيره نشا
2معلقه صغيره دقيق

طريقة التحضير :


1- نخلط كافة المكونات عصير الطماطم و الصلصة والسكر والملح والخل والثوم البودرة والبابريكا والفلفل الاسود والكمون ونرفعهم على نار هادئة حتى الغليان

2- ثم نقوم بخلط الماء والنشاء والدقيق سويا ونضيفهم للخليط السابق ونقلب جيداً

3- نرفع الكاتشب من النار ونتركة جانباً حت يبرد ثم نضعه فى زجاجة محكمة الغلق بالثلاجة

0 التعليقات:

إرسال تعليق